İHH İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı Nevşehir İl Başkanı Baki Öncel ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Akarsu, Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne yeni atanan Ömer Taşçı'yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu.  

Ziyarette ilimiz Nevşehir'de bulunan sığınmacı göçmenler ve mültecilerin sorunları , çözüm yolları ve son durumları ile toplumsal uyumları konusu görüşülerek fikir telakkisinde bulunuldu.

Ziyarette yapılan görüşmede Sorunlara ortak çözüm bulunması noktasında fikir birliğine varıldı.

Konu hakkında açıklamada bulunan İHH Nevşehir İl Başkanı Baki Öncel ; Bugün Nevşehir İl Göç idaresi Müdürümüz Ömer Taşçı'yı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi kendilerine sunduk . Ziyaret hasebiyle ilimizde bulunan mülteci göçmen kardeşlerimiz hususlarında istişarelerde de bulunma şansı yakaldık. Gayet verimli bir görüşme oldu. Kendilerine görevinde başarılar diliyorum. Ülkemizi ümmetimizi  koruma konusunda Allah yardımcı olsun dedi.

Nevşehir İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne yeni atanan Ömer Taşçı'da İHH Nevşehir İl Başkanı Baki Öncel ve Yönetim Kurulu Üyesi Ali Akarsu'nun ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İHH'nın ilimiz Nevşehir'de yaptığı başarılı çalışmaları sebebiyle Öncel'e teşekkür ve tebriklerini iletti. Taşçı bundan sonra inşallah birlikte yapacağımız istişarelerle güzel hizmetlere imza atarız temennisinde bulundu.