İnterpol Daire Başkanı Lütfi Çiçek,Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’yı ziyaret etti.

Ailesi ile birlikte Nevşehir’de bulunan İnterpol Daire Başkanı Lütfi Çiçek, belediye başkanı Rasim Arı’yı makamında ziyaret etti. Arı’yı yeni görevinden dolayı tebrik eden Çiçek, bugüne kadar yaptığı görevlerde büyük başarı gösteren Arı’nın Nevşehir’e önemli hizmetler kazandıracağına inandığını belirterek kendisine başarılar diledi.

15 Temmuz 2016 tarihindeki Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında büyük bir kahramanlık örneği göstererek Akıncı Üssü'nün elektriklerini beylik tabancasıyla kesen İnterpol Daire Başkanı Lütfi Çiçek’i Nevşehir’de misafir etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Rasim Arı ise, Çiçek ve ailesine teşekkür etti. Arı, “15 Temmuz’un kahramanlarından birisi olan değerli dostumuz Lütfi Çiçek ile yeniden görüşmek bizler için büyük mutluluk. O gece yaptıkları ile darbe girişiminin seyrinin değiştiren kahramanlardan biri olan Sayın Çiçek’in ziyareti dolayısıyla milli irademize, vatanımıza ve milletimize kast edenlere karşı, canlarını siper ederek tarihimizin altın sayfalarına adlarını kanlarıyla yazdıran aziz şehitlerimizi, 15 Temmuz Demokrasi Zaferi’nin yıl dönümünde rahmetle anıyor, kahraman gazilerimize bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Ziyarette daha sonra Lütfi Çiçek’in aile yakınları tarafından okunan Kuran-ı Kerim ile birlikte tüm şehitler için dua edildi.