Bölgesel Amatör Lig 5.grup 1.hafta maçında Kapadokya Göremespor ile Ceyhanspor'un karşı karşıya geldiği müsabakayı Kapadokya Göremespor 3-0 kazandı. Kapadokya Göremespor teknik direktörü İsmail Güzel, güzel bir galibiyet aldık dedi. 

Ceyhanspor maçının zor geçeceğini bildiklerini belirten Güzel iyi bir mücadele ederek üç puan aldığımız için sevinçliyiz. İlk maçlar her zaman zor olur biz bu zorluğu birlik ve beraberlik içinde kenetlenerek takım ruhunu ön plana çıkartarak oyunsal anlamda bütünleşerek başardık. Oyunsal anlamda zaman zaman eksiklerimiz oldu. Maçın ilk yarısında takım savunmasında alanı daraltmada geç kaldık buda rakibe oynama ve pozisyon verdi. İkinci yarıda daha iyi mücadele rakibi oynatmayarak kendi oyunumuzu ön plana çıkarmaya çalıştık. Bunda başarılı olduk. En önemlisi takım olma ruhu, mücadele, kazanma arzusu, istek ve yüreğiyle oynayan bir takım vardı sahada. Buda bizi sevindiren gururlandıran en büyük etken dedi.

Bundan sonraki süreçte her maça aynı şekilde çıkacaklarını belirten Güzel artık bu maç geride kaldı. Önümüzde İçel İdmanyurus maçı var. Zor bir bir maç olacak. Ancak biz her zorluğa hazırız. Kazanmak için orda olacağız. Oyuncularıma sonsuz güvenim var dedi.