İstanbul Yenibosna’da bulunan Kaymaklı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek merkezinde Milliyetçi Hareket Partisi Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç ile Kaymaklı Kasabası Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri olarak kahvaltı programında bir araya geldi.
MHP'li Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç toplantıda,Kaymaklı da uygulamayı düşündüğü yeni projeler ve yatırımlar hakkında üyelerine bilgi verdi.

Birlik içerisinde başarılı bir süreç yaşayacaklarına inancının tam olduğunu söyleyen Kaymaklı Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç “31 Mart seçimlerinde hep birlikte kazanacağız. Her şey Kaymaklı için” dedi.
Birlik ve beraberlik kapsamında düzenlenen kahvaltılı programında konuşan Kaymaklı Dernek Başkanı Ahmet Altınsoy; "Günün anlam ve önemine binaen Öncelikle proğramımızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, Belediye Başkan adayımız Harun Çekiç kardeşimize Kaymaklı Dernek Ailesi olarak başarılar diliyoruz'' sözlerine yer verdi.

Programda Dernek Başkanı Ahmet Altınsoy tarafından Belediye Başkan Adayı Harun Çekiç’e teşekkür ve başarı plaketi takdim etti.

Dernek Başkanı Ahmet Altınsoy, "Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya ilgi göstererek katılan hemşerilerimize, Belediye Başkan Adayımıza Dernek Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz" dedi. 

Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya ilgi göstererek bizleri şereflendiren hemşerilerimize, Belediye Başkan Adayımıza Dernek Yönetim Kurulu olarak teşekkür ederiz.