Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızca; kamu, üniversite ve sanayi kuruluşları, girişimciler, yatırımcılar arasında ortak işbirliği ve etkileşiminin sağlanacağı sanal bir platform hazırlanarak hizmete sunulmuş olup, bu portal ile paydaşların tek bir nokta üzerinden, Ar-Ge fonlarına, araştırmacılara, yatırımcılara ve bilgi kaynaklarına kolay ve hızlı erişiminin sağlanması amaçlanmaktadır.
 
Bu kapsamda; portal’a üye olan tüm kişi ve kuruluşların profilleri ve ilgi alanlarına göre sisteme eklenecek olup, portal kullanıcılarının proje çağrıları, haberler, duyurular, işbirliği talepleri ve etkinliklerden haberdar olması öngörülmektedir.
 
KÜSİP'i kullanmak için ücretsiz üye olmak yeterlidir. Portal kullanıcılarının güvenli bir ortamda bilgilerini saklayabilmesi ve erişim güvenliği için ilk kayıt işlemi internet üzerinden e-devlet kapısından e-imza, mobil imza veya T.C. kimlik kartı bilgileri ile giriş yapıldıktan sonra tamamlanmaktadır. İlk kayıt işlemini yapan kullanıcılar, kendi kullanıcı adı ve oluşturdukları parola ile sisteme girerek işlem yapabilmektedir.
 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımızca hizmete sunulan KÜSİP, Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Portalı’nın tüm paydaşlarca sahiplenilerek, ülkemiz bilim ve teknoloji alanlarındaki gelişim çabalarında girişimcilere, sanayicilere, üniversitelere ve diğer tüm kurumlara katkı sağlamasını dileriz…


Detaylı Bilgi İçin : https://kusip.gov.tr

       
1493203038236_PastedImage

Türkiye Cumhuriyeti 
Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı
Nevşehir İl Müdürlüğü

Yusuf ŞAHİN
Araştırmacı

Hükümet Konağı D Blok Kat:4  50100 NEVŞEHİR

Tel: (90) 384 213 14 38
Faks: (90) 384 214 22 68
E-posta: [email protected]
Elektronik Ağ: http://nevsehir.sanayi.gov.tr