Doğa harikası peribacaları, kaya kiliseleri, yeraltı şehirleri ve tarihi konakları ile ünlü Kapadokya bölgesi son dönemde vizyona giren üç yeni dizi birden çekiliyor.

Kapadokyada Çekilen, Yayınlanan Bölümleriyle Atv'de yayınlanan Aşk ve Mavi, FOX'ta yayınlanan Kırlangıç Fırtınası ve Çoban Yıldızı seyircileri ekran başına topladı.

Kapadokya'da Aynı Anda 3 Dizi Birden Oynuyor! İşte o diziler...

Aşk ve Mavi(Atv)

Senaryosunu Gül Abuz Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı dizinin yönetmenliğini Hakan Arslan üstleniyor. Cuma geceleri milyonları ekran başına kilitleyen dizinin konusu şöyle: Gençliği cezaevinde geçmiş, sevmeyi öğrenmeye fırsatı olmamış 'Ali' ve hiç kimseyi sevmeyen 'Mavi', birbirlerini yazdıkları satırlara bakarak tanıdı. Şimdi yüz yüze gelme zamanı. İkisinin de sırtında sırlarla dolu yükleri var. Altında ezilecekler mi yoksa birbirlerine tutunup ayağa kalkacaklar mı? Fedakarlığın gölgesinde aşklarını büyütmeye çalışan 'Ali' ile 'Mavi'nin hikayesi, Kapadokya'nın eşsiz güzellikleri eşliğinde ATV ekranlarında...



Kırlangıç Fırtınası(FOX)

Evliliği haricinde hamile olan Ülfet, doğum esnasında oğlunu abisi Kudret’e verir. Bu esnada Kudret’in eşi de doğum yapar. Ülfet’in oğlu da Meryem’in çocuğunun yanına koyulur ve ikiz doğum olduğu herkes tarafından bilinir. Seneler gelir geçer. Meryem’de Ülfet’de gerçekleri bilmez. Kudret ise kendisinin hangisi oğlu olduğunu bilmez. Bütün gerçekleri bilen Fikret Ana, senelerdir gizli kapaklı tuttuğu bu sırrı ne zamana kadar saklamayı başaracaktır?

Kırlangıç Fırtınası Pazartesi 20.00'de FOX'ta!



Çoban Yıldızı(FOX)

Çoban Yıldızı, Niğde’de doğmuş büyümüş, güzeller güzeli Zühre’nin istemediği halde Kapadokya’da yaşayan, bölgenin zengin ve güçlü adamlarından Fikret Karakaya ile evlendirilmek istemesi ile başlar. Zühre, gücü kudreti elinde tutan Fikret Karakaya’nın karısı olmaya mahkum edilir.
 
Dürüstlüğü, mertliği, değerlerine bağlılığıyla tanınan, yakışıklı taş ustası Seyit, Kapadokya’ya getirilen Zühre’yle bu süreçte karşılaşırlar. Ve bu karşılaşma, dermanı olmayan, tutkulu, büyüleyici bir aşka dönüşür. Ateş ve su kadar birbirlerinden uzak olsalar da, bu aşk onları o kadar yakınlaştırır. 

Özgürlükleri sevdalarıdır artık.

Seyit ile Zühre, aşkları önündeki engelleri kaldırma mücadelesine girerler. Ancak aşkları, değdikleri her yeri, herşeyi, yakıp yıkar, küle döndürür. Üstelik karşılarında Fikret Karakaya kadar güçlü bir engel daha vardır. 

Çoban Yıldızı, Zühre ve Seyit’in Kapadokya’nın masalsı dünyasında başlayıp, İstanbul’a uzanan, soluk soluğa izlenecek, gerilim dozu yüksek bir aşk hikayesi.

Çoban Yıldızı Perşembe saat 20.00'de FOX'ta!