Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kapadokya’da balonlar eşliğinde gelin damat fotoğraf çekimi büyük ilgi görüyor.
Türkiye’de sıcak hava balonculuğunun yapıldığı ender yerlerin başında gelen Kapadokya’da, sabahın erken saatlerinde balonların kalkış alanına gelen gelin ve damatlar burada mutluluklarını balonlarla birlikte fotoğraf çektirerek ölümsüzleştiriyor.
Nevşehir’de dünyaevine girmeye hazırlanan Alican Kafalı ve Rüya Keçeci çifti de balon kalkış alanında dış mekan çekimi yaptıran çiftlerden. Damat Alican Kafalı, “Diğer ülkelerden sırf bu manzarayı görmeye gelenler var. Bizim de elimizde bir fırsat güzellik varken değerlendirmek istedik. Biz de balonlar ve güzel manzaralar eşliğinde güzel fotoğraflar çekiniyoruz” dedi.
Gelin Rüya Keçeci ise, “Bugün bizim en mutlu günümüz. Bu anı balonlarla ölümsüzleştirmek istedik. Fotoğrafçımız Burak Yıldırım da bize bu konuda yardımcı oluyor. Sabahın erken saatinde balonlar eşliğinde fotoğraf çekilmek çok zor oldu. Geceden hazırlandım” şeklinde konuştu.
Genç çiftin fotoğrafçısı Burak Yıldırım ise dünyanın her yerinden balon manzaralı fotoğraf çekinmek için çiftlerin geldiğini ifade etti.


Nevşehir'de Düğün, Sünnet , Açılış gibi organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon Yanınızda.
0 384 212 9 444
www.fibajans.com