AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü Kozaklı Karahasanlı köyü ziyaretinde Elmas teyze vekilini kavun yedirmeden göndermedi.

“Korona virüse birebir“ 

Karahasanlı köyü sakinlerinden Elmas teyze kendi elleriyle yetiştirdiği kavunu Milletvekili Mustafa Açıkgöz için doğrayıp; Bu lezzette kavunu başka yerde yiyemezsin Mustafa oğlum... Devletimiz için Milletimizin için hiç durmadan çalışıyosunuz. Bu kavun size can yapar kan yapar. İçeriğindeki zengin C vitamini ile bağışıklık sistemini güçlendirir. Kalp ve damar sağlığını korur, kalp krizi riskini azaltır. Kanser oluşumunu ve büyümesini önler. Rabbim devletimize zeval vermesin. Şifa niyetine yiyin oğlum" dedi.

Elmaz teyzenin ikramından ve sözleri karşısında duygulanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de; "Anadolu insanımızın kadim geleneği, elinin ve sofrasının açıklığı, cömertliği bu kez de Karahasanlı Köyümüzde Elmas teyzemizle Mustafa Korkmaz amcamızın sofrasında kavun ikramıyla bizleri ağırladı... Sofranız da ömrünüz de bereketli olsun..." dedi.