Spor toto Teşkilat Başkanlığının katkılarıyla Ak Parti iktidarlığı ve Belediye Başkanı Mustafa Tiftik'in girişimleri ile Karapınar Kasabasında çalışmalalarına kısa süre önce başlanılan 26x46 kapalı Halı saha için geri sayım başladı.

Karapınar Belediyesi tarafından kasabada kapalı sentetik halı saha yapımında sona gelindi.

Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Kasabasına kazandırdığı halı sahadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek hizmetlerinin hızla devam edeceğinin müjdesini verdi.

Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, ‘’ Kasabamız içerisinde Kapalı Sentetik Futbol Sahasında son gelindi, bu yatırımımız en kısa süre içerisinde tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır" dedi..

Sosyal yaşam ve Spor alanı Karapınar'a renk getirecek diyen Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik; “ "Karapınar iç’in gençlerine sözümüz vardı. Yaşanılabilir bir Karapınar için, Osmanlı torunları sağlıklı olsun, kötü alışkanlıklardan uzak dursun diye sosyal yaşam alanları yapacağız demiştik. Artık son rütüşları yapılan ve Çok kısa sürede bitecek tesisimizde yaz kış spor yapılabilecek. Kapalı Sentetik Futbol sahası Şimdiden kasabamıza ve gençlerimize hayırlı olsun” dedi.’’ dedi.