Nevşehir Merkeze bağlı Kavak kasabasında belediyenin alt yapı yenileme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, FİB Haber.Com'a yaptığı açıklamasında, "Kavak Belediyesi olarak kasabamızın cadde ve sokaklarında yürüttüğümüz taş döşeme çalışmalarının yanında, dere ıslah çalışmalarının da tüm hızıyla sürdüğünü "söyledi.

Dere ıslah çalışmalarında da sona geldiklerini ifade eden Başkan Yiğit, kasabamız kanalizasyonunun Ürgüp arıtma tesisine bağlanması işlemlerininde tamamlandığını müjdeledi.

Sokakları, yazın tozundan ve kışın çamurundan kurtarmak için yoğun bir çalışma yaptıklarını anlatan Belediye Başkanı Celal Yiğit, kasabamız kenar mahallelerinde de pek çok sokağın parke taşla kaplanacağını söyledi.

Başkan Yiğit, kilitli parke taş döşeme çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

Kavak belediyesinin parke taş döşeme çalışmaları vatandaşları sevindirdi. 

Kasabalarında parke taş döşenen sokakların güzelleştiğini ve bundan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını anlatan Kavaklı vatandaşlar, Belediye Başkanımız Celal Yiğit'e sonsuz teşekkür ediyoruz dediler.


Kavak Belediyesi Çalışıyor, Sorunlar Bir Bir Çözülüyor...

Kavak Belediyesi, kasaba Merkezinde Ve Mahallelerde Yatırımlarını Sürdürüyor. Şu ana kadar yapılan çalışmalarla kasabanın bir çok köklü sorunları çözüldü.  Çözüm Odaklı Hizmet Ve Yatırımlara İmza Atıldı.

Çözüm Odaklı Hizmet Ve Yatırımlara Büyük Önem Veren Kavak Belediyesi, Birçok Mahallede Yaptığı Başarılı Çalışmalarla Mahallelerin Köklü Sorunlarına Çözüm Üretti. Belediye Başkanı Celal Yiğit, Vatandaşın Talepleri Doğrultusunda kasaba içi ve dışı Farklı Bölgelerde Mesai Mefhumu Gözetmeksizin Kavaklıların Sorunlarını Gidermeyi sürdürüyoruz. Ayrıca Kasabamızı 2023 Hedeflerine taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz dedi.