Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak Belediyesi kasaba genelinde halkın yoğunlukla kullandığı alanlarda dezenfekte çalışmaları yaptı.Dezenfeksiyon çalışmaları kapsamında vatandaşların sürekli temas ettiği tutamaklar, oturdukları banklar, dezenfeksiyon ediliyor. Virüs ve bakteri dezenfeksiyonunda insan ve çevre sağlığına zararlı olmaması için özel kimyasallar kullanılıyor.

Belediye Başkanı Feridun Bağcı’nın talimatıyla başta Kavak belediyesinin birimleri olmak üzere kasabada bulunan cami, kahvehane, işyerleri, kuran kursu, taşıyıcalar kooperatifi, halk otobüsleri, lokantalar umumi wc’lerde dahil bütün kamusal alanlar corona Virüs’e karşı ilaçlandı.

Çalışmaların bundan sonrada titizlikle sürdürüleceğini kaydeden Kavak Belediye Başkanı Feridun Bağcı, “Tüm dünya genelinde etkisi görülen ve ülkemizde de vakaların görülmeye başlandığı corona virüs’e karşın belediye olarak halkımızın yoğunlukla kullandığı alanlarda ve belediyemiz birimlerinde gerekli ilaçlama çalışmalarını yaptık. Bundan sonraki süreçte de bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vatandaşlarımızın da bu konuda gerekli tedbirlerini almalarını öneriyoruz. Tedbir bizden, takdir Yüce Allah’tan” ifadelerinde bulundu.

Haber : Hamit Resul Doğan