Nevşehir'in ilk ve tek lunaparkı olarak hizmet veren Kaya lunapark, Kurban Bayramı'nda da eğlence ve heyecan isteyen çocuklarla dolacak.

Nevşehir'de gençlerin ve çocuklar için eğlence kültürünün en önemli adreslerinden biri olan Kaya lunapark, Covid-19 tedbirleri eksiksiz alınarak Kurban bayramı için tüm hazırlıklarını tamamladı.

Nevşehir'de çocukların ebeveynleri ile birlikte eğlenebilecekleri en önemli alanlardan bir tanesi olan lunaparkta bayram için tüm hazırlıklar yapıldı.

Nevşehir Sebze Pazarı’nın karşısındaki alana kurulu Lunapark eğlence ve farklı oyun çeşitleri ile bayram tatili süresince de hizmet vermeye devam edecek. Kaya lunaparkı bünyesinde atlı karınca, elvan kurdu, fil, çarpışan arabalar, trambolin, gondol, küçük gondol, kamikaze, dönme dolap, Osmanlı çadırı ve oyun gurupları ile bayram tatili boyunca hizmette olacak.

Kaya Lunapark işletmecisi Serkan Kaya yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Kapalı Sebze Pazarı’nın karşısındaki alanda hizmet veren lunaparkımızda çocuklarınız keyifle vakit geçirsin diye her gün daha özenle çalışıyoruz. Tüm çocuklarımızı bu bayramda da her zaman olduğu gibi güler yüzle karşılamaya hazırız. Kurban bayramında çocuklarımızın tam bir bayram tadında vakit geçirip unutulmaz bir eğlence yaşamasını istiyorsanız, Tüm ailelerimizi çocuklarımızla beraber lunaparkımıza bekliyoruz.

Kaya Lunapark hergün; Sabah 10.00 ila Gece 24.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Kurban Bayramı boyunca da açık olacak. Bu vesile ile Kaya Lunapark Ailesi olarak tüm Nevşehir halkının yaklaşan Kurban Bayramlarını tebrik ederiz" dedi.

Nevşehir’de hizmete veren Kaya Lunaparktan şehit yakınları, gazi ve yakınlarıyla engelliler ücretsiz olarak yararlanıyor.