Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Osman Koca, son olarak İstanbul’da kendini gösteren terör saldırılarının her türlüsünü, hain saldırıları yapanları lanetlediğini belirtti. Koca, haince yapılan saldırılar sonucu hayatını kaybeden polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara da acil şifalar diledi.
Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Koca, İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı sonrasında yayımladığı yazılı açıklamasında, "Birliğimize beraberliğimize ve kardeşliğimize yönelik hainlerce yapılan hain saldırıları nefretle lanetliyorum" dedi.
Ülkemizin nice zor dönemleri atlattığını hatırlatan Koca, "Bu dönemi de birbirimize kenetlenerek, birlik ve beraberliğimizi göstererek atlatacağımızdan hiç şüphemiz yoktur. Devletimizle, hükümetimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, odalarımızla, sendikalarımızla, halkımızla tek yürek, tek yumruk olarak birlik ve beraberlik içerisinde terör olaylarının üstesinden geleceğimizden hiç kuşkumuz yoktur” dedi.
Saldırıda şehit olan polislerimize, hayatını kaybeden sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar dileyen Koca “Adı ne olursa olsun, hangi türlü olursa olsun teröristlere, onların yandaşlarına asla müsamaha göstermeyeceğiz. Devletimizin, bu hain saldırıları gerçekleştirenleri ve arkasındakileri tespit ederek gerekeni yapacağından hiç kuşkumuz yoktur” ifadelerini kullandı.