Ticaret Bakanlığı Kooperatifler Genel Müdürlüğünün başlatmış olduğu kooperatiflerin yaygınlaşması, mevcut kooperatiflerin sorunlarını yerinde incelemek ve kooperatifçiliği en iyi şekilde tanıtmak amacıyla ilimize gelen “Kooperatifçilik Otobüsü” Nevşehir'in Göreme beldesinde ziyaret etti.

Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifini yerinde ve yakinen tanımak amacı ile Kooperatif hizmet binasında Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Durmaz'ı ziyaret eden Ticaret Bakanlığı Esnaf ve Sanatkarlar Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İsmail Hak ve uzman heyet özel iş fikirleri için istişareler de bulundular.

Kooperatifin çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Daire Başkanı İsmail Hak, daha sonra Mustafa Durmaz ile beraber Göreme'deki kooperatife ait gayri menkuller, kültür turizm kompleksi ve kooperatife ait otel el sanatlarını satış yerlerini gezdi.

Daire Başkanı İsmail Hak,Türkiye'de turizm sektöründe tek örnek kooperatif olan Göreme Turizm Geliştirme Kooperatifi Başkanı Mustafa Durmaz'ı başarılı çalışmaları için tebrik etti.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.