Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, geçtiğimiz yılın kendileri açısından ilçenin önemli problemlerinin büyük bir bölümünün geride bırakıldığı bereketli bir yıl olarak geçtiğini söyledi.

İçme suyu, kanalizasyon, doğalgaz ve TOKİ projelerinin büyük bir oranla tamamlandığına dikkat çeken Ürgüp Belediye Başkanı Yıldız, doğalgaz abone sayısının ilçede 9 bine ulaştığını, arsenikten arındırılmış, temiz bir içme suyunu ilçe halkına sunmayı başardıklarını, TOKİ projesinin ise Türkiye’ye örnek bir proje olduğunu da sözlerine ekledi.

Radyo Mega’da haber panoramanın konuğu olan Başkan Yıldız, “2016 yılında belediye olarak çok iş yaptık, koştuk koşturduk ve geçen yıl bizim için bereketli bir yıl oldu. Bu yaptığımız işlerin büyük bir bölümü 2009 yılında göreve geldiğimizde ilçe halkımıza vaat ettiğimiz işlerdi. Vaat edilen işler öyle hemen bir çırpıda yapılamıyor. 2010 yılından bu yana yapmaya başlamıştık. Bu projeler sıkıntılı işlerdi ve çok şükür bu işler % 85 oranında yaptık. Bu projelerimiz arasında içme suyu, kanalizasyon, doğalgaz, TOKİ projelerini elhamdülillah tamamladık. İçme suyu konusunda arsenikten arındırılmış ve temiz bir suyu halkımıza sunuyoruz. Kanalizasyon projemizi tamamladık. Ufak tefek sorunlar çıkabiliyor ama çok şükür tamamladık. Doğalgaz konusunda bugün ilçemizde 9 bin konuta ulaşıldı. Hedef 14 bin abone buna da yakın zamanda ulaşacağız” dedi.