KOZTEB Kozaklı Termal Tesisler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Cumhur Ünal, Başkan Yardımcısı Abdullah Yüksel , KOZTEB yönetim kurulu üyesi Tevfik Ovacık ve Yakup Ergin , son Valiler kararnamesi ile ilimize yeni atanan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Nevşehir'in daha çiçeği burnunda Valisi İlhami Aktaş’a hayırlı olsun dileyerek kendilerini tebrik eden KOZTEB Başkanı Cumhur Ünal, Kozaklı Termal Tesisler Birliği ve Dernek çalışmaları hakkında Vali Aktaş'a brifing verdi.

Vali Aktaş'ı Termal kaplıcalarıyla meşhur Şifa kapısı Kozaklı ilçesine davet eden Ünal, Tüm Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin çok özel bir yer olduğunu ve burada görev yapmanın bir ayrıcalık olduğunu dile getirerek yeni görevinde kendilerine başarılar diledi.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ise Kozaklı daveti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Nevşehir’in İç Anadolu’nun en güzel kentlerinden biri olduğunu ve Kapadokya ayrıcalığının da bu bölgeye daha da artı bir değer kattığını söyledi.

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.