İçişleri Bakanlığı son vermiş olduğu ilan ile en az ilkokul mezunu ve kpss şartı aramadan 715 kişilik bekçi alımının düğmesine bastı.

İlkokul Mezunu 715 Kişilik Bekçi Alımı Başladı.

Eğer sizlerde ilkokul mezunuysanız ve konumuzda yer alan şartlara uyum sağlıyorsanız hemen ilgili başvuru tarihleri arasında, ilgili birimlere başvuruda bulunarak bekçi olma şansını yakalayabilirsiniz.

Başvuru Şartları - Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, - İlkokulu bitirmiş olmak, - 30 yaşından yukarı olmamak, - Askerlik görevini bitirmiş, - Kamu haklarından mahrum olmamak, - Tiirk tOplum tclakkilerine göre kötü şöhretle tanınmamak, Başvuru İşlemleri ve Tarihi 715 kişilik bekçilik ilanına başvuruda bulunacak olanlar çalışmak istedikleri Valilik ve Kaymakamlıklara istenilen belgeler ile başvuruda bulunabilirler.

Yapılacak ( sınav yerine gidiş dönüş ) gibi masrafların kendilerine ait olacaktır. Daha sonradan bir hak talebinde bulunulamaz.

Başvuru işlemleri 06 Nisan 2016 ile 06 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.

Alım Yapılacak İl - Şırnak: 715 kişilik -
İlan tam metni için buraya tıklayınız.

Hakkari: 224 - İlan tam metni için  buraya tıklayınız

İstenen Belgeler - TC kimlik numarası beyanı, - Askerlik durum belgesi, - Adli sicil beyanı, - 435x6 ölçülerinden altı adet fotoğraf, - Daha fazlası için ilgili ilan tam metnine gidebilirsiniz.