Nevşehir’in tanınmış iş adamlarından Gaziantepli Muzaffer Leblebici, Şahinbey Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Şehreküstü Konakları’nı ve doğduğu evi gezdi.
 
Nevşehir'de bir süre Birlik Vakfı ve Nevsehirspor Başkanlığı da yapan Muzaffer Leblebici, Şahinbey Belediyesi Başkan Yardımcısı Cuma Güzel ile birlikte, doğduğu büyüdüğü şehrin özlemini Şahinbey Belediyesi tarafından restorasyonu yapılan Şehreküstü Konakları’nda, Şıh Meydanı’nda ve restorasyonu yapılacak olan doğduğu ve büyüdüğü evde giderdi.
 
BÜYÜK BİR HİZMET
Annesinin rahatsızlığından dolayı Nevşehir’den Gaziantep’e gelen iş adamı Muzaffer Leblebici, Şahinbey Belediyesi’nin iftar sofrasına konuk oldu. Başkan Mehmet Tahmazoğlu’nun Ramazan Ayı boyunca insanları bir araya getirerek kaynaşma ortamı sağladığı iftar sofrasında vatandaşların birlikteliğine şahit olan Leblebici, “Gaziantep’i çok özlemiştim. Ailemle birlikte yaptığım ziyarette Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun başarılı çalışmalarını ve hizmetlerini yerinde görme imkânına sahip oldum. Gerçekten de çok önemli projelere imza atmış. Bizlerde Nevşehir de Gaziantep’in güzelliklerini sergilemek ve tanıtmak için elimden geleni yapacağım” dedi.