Funny Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli fahri hemşehrimiz iş adamı Muzaffer Leblebici 2. Lig parolasıyla Kocaeli'ne giden Nevşehirli vatandaşlarımızı da dönüş yolunda Düzce'de ağırladı.

Yaklaşık olarak 3 bin 500 kişilik düzenlenen iftar sofrasının ardından İftar proğramına katılamayarak sonradan gelen yaklaşık 250-300 kişilik taraftar grubundan oluşan heyet, dönüş yolunda Leblebici'nin konuğu olarak Düzce'de yemek molası verdi. Yoğun katılım dolayısıyla yemekler tükendiği için, İlinci grup Nevşehirli taraftar grubumuza özel olarak bir restaurant ayarlandı ve burada yemek ikramında bulunuldu. Nevşehirli taraftarlarımız, Funny Gıda İdari İşler Müdürü Nevşehir Emekli Vali Yardımcısı Hasan Kayhan tarafından uğurlandı.

Leblebici, Nevşehirli taraftarları teselli etti.

Nevşehir’in fahri hemşehrisi ve eski Nevşehirspor Kulüp Başkanlarından iş adamı Muzaffer Leblebici, Bugün oynanan ve 1-0 mağlup olarak ayrıldığımız Ergene Velimeşespor karşılaşması sonrası üzgün olan Kırmızı-Beyazlı taraftarlarımızı teselli ederek, öncelikle Düzce'deki iftar davetimize icabet gösteren değerli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezon daha güçlü bir takımla Nevşehir'imiz hedeflenen şampiyonluğa ulaşacaktır. Şimdiden Nevşehir Belediyespor’a başarılar diliyorum. Bu vesile ile maç sonunda çıkan olaylarda yaralanan taraftarlara geçmiş olsun dilekerimi sunuyorum" dedi. 

İftar proğrmına katılan Gülşehir eski Belediye Başkanı Mustafa Dursun'da : "Nevşehir'e ciddi yatırımlarla katma değer saglayan, saygıdeğer iş adamı Sayın Muzaffer LEBLEBİCİ Beyfendinin Düzce de ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine katıldık. Allah kabul etsin. Teşekkürler Muzaffer bey." dedi.

Düzce Belediyesi'nin mahalle iftarları kapsamında bu akşam Uzunmustafa Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine Funny Gıda ev sahipliği yaptı.
3.500 kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde Gaziantep rüzgarı esti.

Funny Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Leblebici'nin ev sahipliğinde Yöresel Antep Sofrasında gerçekleşen iftar yemeğine Düzce Belediye Başkanı 65. Dönem Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr. Faruk Özlü'nün yanı sıra Düzce protokolü, Nevşehirli taraftarlar, Funny Gıda personeli ve Düzceli vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

Yemliha Görür ve ekibinin Kuran-ı Kerim Tilavetiyle başlayan program iftar yemeğinin ardindan Gaziantep'ten gelen Alleben Kültür Derneği'nin müzik dinletisiyle devam etti. Alana çocuklar için kurulan oyun alanlarıyla yediden yetmişe herkes on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'in maneviyatına uygun bir gece geçirdi.

Haber:Mustafa Ferveren