Günümüzde normal bir sigaraya oranla elektronik bir sigara kullanma oranı neredeyse her geçen gün artış göstermektedir. Bunun nedenleri genel anlamda incelendiğinde ise karşımıza belirli anlamda önemli sonuçlar çıkmaktadır. Elektronik sigara kullanmak normal bir sigara kullanmaya oranla daha sağlıklı ve aynı zamanda da daha ekonomiktir. Bunun sebepleri açısından bir takım bilimsel sağlık alanında çalışmalar yapılmış ve elde edilen sonuçlar geniş çaplı incelendiğinde ise sağlığa elektronik sigaranın normal bir sigaraya oranla daha az zararlı olduğu gerçeği ortaya çıkmıştır. Çünkü herhangi bir elektronik sigara içerisinde zifir ve nikotin gibi zehirleyici maddeler yerine likit vardır. Ve buna örnek olarak günümüzde oldukça fazla kullanılan ve farklı renkler ve tatlar ile karşımıza çıkan One Hit Wonder olarak tanımlanan bir çeşittir.

One Hit Wonder Kullanmak
Günümüz dünyamızda sigara kullanmak oldukça kolay fakat bırakmak ise bir o kadar zor bir hale dönüşmüştür. Normal bir sigara içerisinde bulunan ve bağımlılığa neden olan nikotin nedeni ile vücut sağlığı açısından tehdit yaratacak bir takım durumların meydana gelmesine neden olmaktadır. Buna karşın likit kullanımı ile birlikte oldukça avantajlı durumlar meydana gelmeye başlamıştır. Örneğin normal bir sigara kullanan bir insan herhangi bir çevresel ortamda bulunurken içmiş olduğu sigara ile birlikte buna bağlı olarak ortaya çıkan zehirli dumana bağlı olarak sağlıksal anlamda hem kendisine zarar vermekte hem de çevresinde bulunan mevcut birçok insana istemli ya da istemsiz zarar vermektedir. Bu durumun meydana gelmesi yerine likit kullanıldığında bunun yerine çevreye temiz bir hava yayılmakta ve beraberinde çeşitli kokular bırakmaktadır. Bu yüzden hem insan sağlığı açısından hem de kişinin üzerinde meydana gelebilecek kötü kokulardan birçok kişi elektronik sigara likit içerisinde bulunan One Hit Wonder likit ile kurtulma şansına sahip olmaktadır. Bu yönden bakıldığında oldukça avantajlıdır.

One Hit Wonder Nerelerde Bulunur?
One Hit Wonder Türkiye içerisinde bulunması her yerde hemen hemen mümkündür. Bunun nedenlerine bakıldığında kullanımının oldukça atması ve birçok yönden elektronik sigara olarak adlandırılan ve o alanda kullanılan likitin bu yönde işlevsellik ve pratiklik göstermiş olmasıdır. Bu yüzden her yerde satışları bulunmaktadır. Maddi açıdan sağladığı faydalar bakımından durumu baktığımızda ise ortaya rasyonel sonuçlar çıkmaktadır. Bunun nedenleri ise normal bir sigara kullanan insan bunun için günlük 3-4 paket sigara tüketmek zorunda kalmaktadır. Bu yüzden maddi açıdan da önemli harcamalar zorunda kalmaktadır. Fakat herhangi bir şekildehttp://www.onehitwonderlikit.org/ adresinden alınan one hit wonder likit ise uzun bir zaman dilimi(2 ay gibi) kullanılması açısından oldukçabüyük önem arz etmektedir.