TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor’da yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar Mado’da düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı programına Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Başkan Vekili İbrahim Yüzer, kulüp yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Ergün Aytekin, Sportif Direktör Soner Şallı, futbolcular katıldı.

Nevşehir'de yeni hizmete giren Mado Nevşehir şubesinin işletmecisi Avni Parmaksız, Nevşehir Belediyespor'u ağırlamaktan mutluluk duyduklarını, tüm şehrin takıma sahip çıkması gerektiğini ifade etti. Nevşehir Belediyespor’un yeni yönetim, yeni teknik heyet ve yeni futbolcularla bu hafta oynanacak olan Osmaniyespor maçını kazanacaklarına inandıklarını kaydeden Avni Parmaksız Kırmızı-Beyazlı takıma güvençlerinin tam olduğunu söyledi.

Bu şehir bu takım hepimizin herkesin takımına sahip çıkması gerekiyor diyen Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın'da, Böylesine güzel bir kahvaltı organizasyonunda bizleri buluşturan Sayın Avni Parmaksız'a teşekkür etti.

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve Başkan Vekili İbrahim Yüzer, Avni Parmaksız’a teşekkür ederek, yeni açılan Mado şubesinin hayırlı olmasını dileyerek günün anısına isminin yazılı olduğu Nevşehir Belediyespor forması hediye ettiler.