MEDAŞ Nevşehir 1 İşletme Sorumlusu Gülşah Güney ve göreve yeni atanan MEDAŞ Nevşehir 2 İşletme Sorumlusu Ceyhan Çorakçı Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com Haber Merkezine nezaket ziyaretinde bulundu.

İftar sonrası gerçekleşen ziyarette, www.fibahber.com internet gazetemiz Genel Koordinatörü Fikret Çapacı ile görüşen MEDAŞ Nevşehir 1 İşletme Sorumlusu Gülşah Güney ve MEDAŞ Nevşehir 2 İşletme Sorumlusu Ceyhan Çorakçı; "şehrimizdeki  kamu kurum ve kuruluşlarıyla, Sivil Toplum Örgütleriyle, vatandaşlarla iç içe olduklarını söylerek,  "Herkesimden büyük destek görüyoruz. Bu desteklerle Nevşehir'deki yenilenme hızını artıracak ve zamanla kesintiler minimuma düşecek" ifadelerine yer verdiler.

MEDAŞ Nevşehir 1 İşletme Sorumlusu Gülşah Güney, Şehirimiz çarşı merkezinde Şebeke yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu çalışmalar esnasında kısa süreli kesintiler yaşanabilmekte. Kentte yapılan yenileme çalışmaları ve yeni yatırımlarımız sayesinde zamanla elektrik kesintilerin önemli azalmalar olacağını söyledi.

Gazetemiz Genel Koordinatörü Fikret Çapacı'ya MEDAŞ’ın çalışmaları hakkında bilgi aktaran MEDAŞ Nevşehir 2 İşletme Sorumlusu Ceyhan Çorakçı'da, elektrik kesintileri konusunda açıklamalarda bulundu. Nevşehir'e yatırımların devam ettiğini bildiren Çorakçı, bu kapsamda planlı elektrik kesintilerinin gerçekleştirildiğini ve kesintilerin kamuoyuna duyurulduğunu kaydetti.

Çağrı Merkezi sayesinde hizmet kalitesinin arttığını dile getiren Çorakçı, bu merkezlerde  istihdamında sağlandığını anlattı. MEDAŞ’ın sorumluluk bölgesindeki il ve ilçelere kesintisiz ve kaliteli enerji sunmak için ekiplerin fedakarca çalıştığını sözlerine ekledi.

www.fibahber.com Genel Koordinatörü Fikret Çapacı  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirererek, MEDAŞ yetkililerine teşekkürlerini iletti. 

Ziyaret fotoğraf çekiminin ardından sona erdi. 

Not: MEDAŞ ziyaretine ait fotoğraf İftar sonrasına aittir.