İlk kez sizleri  www.fibhaber.com'da ki haberimizle tanıştırdığımız, hayat hikayesi ve yaşama olan tutkusuyla kısa sürede çok sevilen ve Nevşehir'de bir anda herkesin sevgilisi olarak gündeminde yer alan Mehmet Ali Doğan 6. kez ameliyat oldu.

Yakalandığı kanser hastalığı nedeniyle yaklaşık 1 ay önce sol bacağı alınan, 25 yaşındaki Nevşehirli Mehmet Ali Doğan iki gün önce akciğer ameliyatı oldu. FİB Haber Merkezi olarak sürekli sağlık durumunu yakından takip ettiğimiz Mehmet Ali Doğan'dan bugün güzel haber var... Geçirdiği ameliyatın ardından 2 gün yoğun bakım ünitesinde tutulan Mehmet Ali bugün normal odaya alındı...

2 Gün önce Kayseri'deki özel bir hastanede akciğer ameliyatı olan Mehmet Ali'nin sağlık durumu ile ilgili ilk güzel haberi annesi şu cümlelerle verdi; "Oğlum'un durumu çok iyi MAŞALLAH, ben annesiyim, kendisi telefonla uğraşamadığı için tarif üzerine bana söyledi. Bende fotoğrafını paylaşıyorum. Kendisini arayan sorandan mesaj atanlardan herkesten Allah razı olsun diyoruz. Bugün yoğun bakımdan normal odaya çıktı. Dualarınızı eksik etmeyin ALLAH'a emanet olun..." dedi.

“Hayat yaşamaya değer”

17 yaşında kansere yakalanan, 8 yıldır bu hastalıkla mücadele eden ve bir bacağını kaybeden en son bugün geçirdiği ameliyat ile yaşama yeniden tutunan Nevşehirli kanser hastası Mehmet Ali Doğan kanser hastalarına umut olmayı sürdürüyor. 

Mehmet Ali ile ilgili hiçbir zaman dualarını eksik etmeyen koca yürekli Nevşehirli hemşehrilerimiz, kendisini takibe alarak ameliyat sonrası gelişmeleri  yakından takip ediyor.

FİB Haber.com Ailesi olarak Mehmet Ali Doğan'a ve tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz.