Çevre yolu üzeri Kapadokya Form AVM Karşısında hizmet veren Mehmet Şahinoğulları Opet Petrol, temizlik ve müşteri memnuniyeti bakımından sağladığı büyüme nedeniyle OPET Genel Müdürlüğü tarafından altınla ödüllendirildi.

Opet Bravo programı kapsamında son 1 yılı kapsayan 12 Kriter üzerinden yapılan değerlendirmeler sonucunda Mehmet Şahinoğulları Opet Petrol istasyonu 1200 bayi içerisinde ilk 100'e girerek Türkiye'de 71.'ci oldu. Bu başarısından dolayı Mehmet Şahinoğulları Opet petrol yönetici ve ekibi ödüllendirildi.

Mehmet Şahinoğulları Opet Petrol, 1200 istasyon içinde Türkiye 71.'incisi oldu...

Mehmet Şahinoğulları Opet Petrol, Türkiye çapında yapılan değerlendirmede en başarılı 100 istasyon arasında yer almaya hak kazanırken, sağladığı yüksek hizmet standardı ve müşteri memnuniyeti sayesinde tüm istasyon personeli Opet Bölge Müdürlüğü tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.

“KALİTELİ HİZMET ANLAYIŞINDAN ÖDÜN VERMİYORUZ”

Mehmet Şahinoğulları OPET olarak kusursuz hizmet anlayışı ile müşterilerine hizmet sunduklarını ifade eden şirket Genel Müdürü Harun Şahin, her geçen gün bunu daha da ileriye götürmeyi hedeflediklerini söyledi. Süregelen çeşitli puan veren kampanyalar ile piyasanın en kaliteli ürünlerini indirimli olarak müşterilerine sunduklarını dile getiren Şahin, ‘‘Türkiye derecesi elde ederek, aldığımız bu ödül şüphesiz ki bizleri mutlu etmiş ayrıca daha çok sorumluluk vermiştir. Mehmet Şahinoğulları OPET işletmesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aynı hizmet anlayışı ve kalitesiyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu ödüle layık görülmemizde emeği olan çalışanlarımızı kutluyor ve tüm Mehmet Şahinoğulları OPET Petrol ailemizi tebrik ediyorum’’ diye konuştu.


Mehmet Şahinoğulları Opet 

Adres: Bahçeli evler mah. Şehit ugur ipek sok. No:2 Çevre yolu üzeri Kapadokya Form AVM Karşısı / Nevşehir 
Tel: 0384 212 3832