Nevşehir'in Acıgöl ilçesi M. Zeki Hanoğlu İlkokulunda eğitim gören miniklerinin kocaman yürekleri ile kahraman askerlerimiz için hazırladığı hediye paketleri ve duygulu mektuplar yerine ulaştı.

Acıgöl M. Zeki Hanoğlu İlkokulu öğrencilerinin "MİNİK ELLER MEHMETÇİĞİ ISITIYOR" projesi kapsamında hazırlamış olduğu atkılar yerine ulaştı. 

Acıgöllü Minik Yüreklere Mehmetçiklerimizin gönderdikleri Videoyu İzlemek İçin TIKLAYINIZ!

Minik öğrencilerin gönderdiği hediye paketlerini alan Suriye sınır Komutanlığında görevli askerler Acıgöl M. Zeki Hanoğlu İlkokulu öğrencileri için hazırladıkları video ile mutluluklarını ve teşekkürlerini ilettiler. Gönderdikleri bu video ile duygu dolu anların yaşanmasına sebep oldular.

Askerlerimiz Okul Müdürü Sami Özgümüş'e "Miniklerimizin duaları ile sırtımız yere gelmez" diyerek mutluluklarını dile getirdiler.

4/A Sınıfı Öğretmeni Tülay Armağan'da Kahraman askerlerimize "Bütün Türkiye gibi M. Zeki Hanoğlu İlkokulu ailesi olarak dualarımızla yananınızdayız" dedi.
Proje kapsamında emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz. Tüm Mehmetçiklerimizin rabbim yar ve yardımcısı olsun.