AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe ve TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı Gümrük ve Turizm İşletmeleri A.Ş. (GTİ) Yönetim Kurulu Başkanı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız Demokrasi ve Özgürlük Adası olarak yeniden düzenlenen Yassıada’da incelemelerde bulundu.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe: "İstanbul Milletvekilimiz Sn. Ahmet Mücahit Arınç, TOBB Gümrük ve Turizm İşletmeleri Yönetim Kurulu Başkanı ve Nevşehir Ticaret Odası Başkanımız Arif Parmaksız ile birlikte Merhum Başbakanımız Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen yargılanmalarına ve idamlarına şahitlik etmiş, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Demokrasi ve Özgürlük Adası olarak yeniden restore edilen Yassıada’dayız" dedi.

GTİ Yönetim Kurulu Başkanı, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arif Parmaksız'da: " Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve İstanbul Milletvekili  Ahmet Mücahit Arınç Bey ile merhum Başbakanımız Adnan Menderes ve dava arkadaşlarının Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen yargılanmalarına ve idamlarına şahitlik etmiş, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatlarıyla Demokrasi ve Özgürlük Adası olarak yeniden restore edilen Yassıada'yı ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledik. Adaya inşa edilen demokrasi müzesi ve konferans salonuyla burayı yaşayan bir kültür ve turizm merkezi haline getirerek yeni nesillerin tarihimizi unutmamasını sağlayacağız" dedi..