Şehitlik ve gaziliğin makamların en yücesi olduğunu ifade eden Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Milletimiz dün olduğu gibi bugün de 'Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz.' diyerek istiklalini ve istikbalini savunmayı sürdürmektedir. Bu mücadelemizde fedakâr Gazilerimizin de hakkı ödenmez. 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutluyor; tüm kahramanlarımıza da şükranlarımızı sunuyorum. Kahramanlık destanımızı; ‘Ölürsek şehit, kalırsak gazi oluruz.' düsturuyla yazan yiğitlerimize selam olsun. " dedi.

Afrin Gazisi Didinmez'e Evinde ziyaret ...

Milletvekili Açıkgöz; "Hazirunumuzla; gazilerimizi ve şehitliğimizde aziz şehitlerimizi ziyaret edip, ardından Afrin gazimiz Zeki Didinmez kardeşimizi de evinde ziyaret ettik. 

Tüm kahramanlarımıza her daim minnetlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Allah, hepsinden razı olsun. Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet aşkıyla canlarını feda eden, göğüslerini siper eden Nevşehirli kahramanlarımızın şahsında tüm kahramanlarımıza ne kadar dua etsek azdır; hakları ödenmez.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal’e İstiklal Mücadelemizdeki liderliğinden dolayı “Müşir ve Gazi” unvanı verilişinin yıl dönümünü ve Gaziler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor; bu toprakları bizlere vatan kılan, bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz tüm kahramanlara şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.