AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa AÇIKGÖZ, PTT tarafından TBMM’de PTT tarafından TBMM'de "Size minnettarız" sloganıyla kurulan stantta, "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasına katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa AÇIKGÖZ, PTT tarafından TBMM’de “Size minnettarız” sloganıyla kurulan stantta, “Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden” kampanyasına katıldı.

AÇIKGÖZ, AK Parti TBMM Grup Toplantısı’ nın ardından, PTT tarafından TBMM’de kurulan standa geldi.
Sayın Başbakanımız Genel Başkanımız Binali Yıldırım da , “Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden” kampanyası kapsamında, Tunceli Ovacık İlçe Jandarma Karakol Komutanlığı’na bayram telgrafı gönderdi.
AÇIKGÖZ, gönderdiği telgrafta: ” Kahramanlarımız; Göstermiş olduğunuz mücadelenin Çanakkale Destanı’ ndan hiçbir şekilde farkı yoktur. Sizlerin bu fedakarlıklarını ne Cenab-ı ALLAH ne Peygamberimiz Hz. Muhammed (Sav) ne de tarih mükafatsız bırakmayacaktır. Bayramınız mübarek, ömrünüz bereketli olsun.”dedi. 7 adet yazdığı telgrafı Diyarbakır, Tunceli, Şırnak, Hakkari, Van, Bitlis, Batman illerindeki güvenlik güçlerimize gönderdi.

IMG_7175
IMG_7196
IMG_7171
IMG_7180
IMG_7182
IMG_7195