Yoğun bir çalışma temposunu geride bırakan AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, TBMM’nin 1 Ekim tarihine kadar tatile girmesiyle birlikte seçim bölgesinde vatandaşlarla kucaklaşmasını sürdürüyor.

Meclis Tatilde, Vekil Açıkgöz halk ile iç içe...

TBMM’nin çalışmalarına ara vermesinin hemen ardından Nevşehir'e gelerek vatandaşların arasına karışan Milletvekili Açıkgöz, Nar beldesinde hem vatandaşları hem de esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz açıklamasında; "Doğal güzellikleri ile eşsiz beldemiz Nar’dayız.‬ ‪“Nar, sıcak asfaltına kavuşurken bizler de hemşerilerimizi ziyaret ederek hasbihal ediyoruz. ‬ ‪AK hizmetlerimizi vatandaşımıza ulaştırma gayretindeyiz; Gönül Belediyeciliği ile kazanan yine milletimiz oluyor.” dedi.

Temiz bir Nar için AK Belediyecilik Çalışıyor‬

Daha sonra Nar Belediyesi hizmet binasına geçen Milletvekili Açıkgöz, Nar kasabasında yapımına devam eden sıcak asfalt çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftci ve Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'ten bilgi aldı.

‪Milletvekili Açıkgöz; "Narlı hemşerilerimizin teveccühü ile gönüllerde yer edinen Nar Belediye Başkanımız Süleyman Özçelik’i asfalt çalışmalarının başında bulduk, ardından Belediyemizi ziyarete geçtik. Tebrikler Süleyman Başkan... Durmak yok yola devam" dedi.