AK PARTİ Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlenen iftar programlarına katılarak vatandaşlarla gönül köprüsü kurmaya devam ediyor. 

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, “Her zaman olduğu gibi Ramazanda da ziyaretlerimize aralıksız devam ediyoruz. Ulaşabildiğimiz kadar vatandaşa ulaşıp, dertlerini dinleyip yardımcı olmaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletip, dualarını alıyoruz. İftar öncesi esnaflarımızla, iftar sonrası vatandaşlarımızla birlikte sohbet ediyor, Mübarek Ramazanı ayını paylaşıyoruz” diye konuştu.

“Ramazan; her defasında aramıza taşıdığı rahmet iklimi, kardeşlik duygusu ve paylaşma hassasiyeti ve o hassasiyetler içerisinde birbirimize gönüllerimizi açtığımız, birbirimizi daha farklı bir şekilde kucakladığımız bir ay olarak gelir ve bizi kuşatır. Milletimizin huzur bulduğu, birbirine sarıldığı bu ayda, milletin kendisi olan AK Parti teşkilatları Ramazan’ı dolu dolu yaşıyor. "Ramazan paylaşmaktır. Paylaş ki kardeş olasın” düşüncesiyle hamd olsun ilimiz genelinde, kurulan sofralarlada bunu görüyoruz. Bugün bizde Boğaz köyümüzde hemşerilerimizin iftar sofrasına konuk olduk.‬ 

Bu sofra etrafında olduğu gibi Nevşehir’in birçok yerinde de bir araya gelen Nevşehirliler iftarı birlikte karşılıyor. Ramazan ayının bereketini, güzelliklerini milletimizle birlikte paylaşmaya devam edeceğiz. Bu anlamda yaptıkları organizasyon ve verdikleri emek için başta Boğaz köyü muhtarımıza ve tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. ‪“Ekmeğimiz bir, aşımız bir, hedefimiz bir, Sevdamız Nevşehir. Ramazan Birlikte Güzel “ Nevşehir” dedi.

Açıkgöz konuşmasının sonunda; "Boğaz köyü iftar proğramının ardından Nevşehir merkez TOKİ Mustafa Paslanmaz Camimizde teravih namazı sonrası Nevşehir Valimiz İlhami Aktaş ile birlikte hemşerilerimizle hasbihal ettik.‬ Ramazan Birlikte Güzel Sevdamız Nevşehir" dedi.