Aziz Nevşehirli Hemşerilerim; sizleri saygı, sevgi ve muhabbetle selamlarım.

Nevşehir’ de uzun yıllardır işadamı olarak bulunmaktan ve fahri bir Nevşehirli hemşeriniz olmaktan her zaman gurur duydum. Nevşehirspor Kulübü Başkanlığı görevini devralırken şehrimizin sporuna, birliğine, beraberliğine ve kardeşliğine hizmet etmek amacıyla çalışacağımı kamuoyumuzla can-ı gönülden paylaşmıştım.

Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi kurucu başkanlığı görevi tarafıma verilirken de milletimizin birlik ve huzur içinde kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak; milletimizin millî, ahlâkî, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve yücelten bir neslin devamı için şehrimizde bulunan bütün Sivil Toplum Kuruluşlarıyla şehrimize değer katmak ve Nevşehir’imizi marka şehirler arasına taşımak için hep birlikte çalışacağımızı da ifade etmiştim.

Şehrimizde birlik ve beraberlik ortamının oluşması, şehrin tüm dinamiklerinin bir arada olması, gece gündüz demeden büyüyen Nevşehir Güçlü Türkiye yolunda emeğini esirgemeyen şehrin birliği için çalışan bir atmosfer oluşturma gayretindeyiz.  Nevşehir’imize yatırım yaparken, istihdam sağlarken; Nevşehirspor ile şehrin spor faaliyetlerinin gelişmesi için çalışırken; Birlik Vakfı Nevşehir Şubesi Başkanlığı görevini yürütürken gerek şahsım için, gerek ticari geleceğim için gerekse de siyasi bir amaç gütmediğimi kamuoyumuzla paylaşmak isterim. Tüm sivil toplum kuruluşlarımızla ortak paydada buluşup, birbiriyle rekabet eden değil birbirini tamamlayan, birbirine destek olan yapıyı oluşturma hevesindeyiz.
 
Bizim tek gayemiz var Nevşehir’e değer katmak, Nevşehir’in geleceğe emin adımlarla yürümesine naçizane destek olmaktır. Tüm samimiyetimle hemşerilerimize saygı ve selamlarımı sunarım.
 
Muzaffer LEBLEBİCİ