Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları (NESİAD) tarafından düzenlenen '28.yıl Gala yemeği ve ödül töreni Nevşehir Kapadokya Lodge Otel’de gerçekleşti.

NESİAD tarafından 28.Yıl Gala Yemeği Ekonomi Sohbeti ve Ödül Töreni programı, Gala Yemeği, ardından NESİAD onursal Başkanı İlhan Kahraman'ın selamlama ve NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş’ın açılış konuşması ile başladı.

Başkan Ertaş; “Düzenlediğimiz gala yemeğinin yanı sıra Nevşehir’de 2018 yılında vergi rekortmenleri olan 12 üyemizi de plaketle ödüllendirmek istedik. Katılımlarından dolayı Sayın Valimiz İlhami Aktaş’a, Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, protokolümüze ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Açılış konuşmasının ardından 2018 yılı vergi rekortmenleri olan 12 üyeye plaketleri, Vali İlhami Aktaş ve protokol tarafından verildi.

Vali Aktaş, Vergi rekortmenlerini tebrik ederek, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere de teşekkür etti.

Geceye katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Divan Katip Üyesi Mustafa Açıkgöz ; "‪Nevşehir halkını temsilen, gelişecek olan sanayi faaliyetlerinde bizler de elimizi taşın altına koymaya hazırız. Yeni yatırımlara Nevşehir’imiz olarak da ev sahipliği yapmaya adayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğinde Güçlü Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz. " dedi.

Milletvekili Açıkgöz; Nevşehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği 28. yıl gala yemeğinde ekonomi sohbeti ve ödül töreninde hazirunumuzla bir aradayız.‬ NESİAD bünyesinde Nevşehir’imizin ve ülkemizin ekonomisine, istihdamına, katma değerine artı sağlayan tüm iş insanlarımıza da teşekkür ediyorum. Sevdamız Nevşehir için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz; kalkınan, büyüyen,üreten ve dünya pazarına açılan Nevşehir ile kazanan yine milletimiz olacaktır. Bu nezih gecede bizleri bir araya getiren NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş’a, yönetim kuruluna teşekkür ediyor; ödül sahiplerimize de başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Plaketlerin verilmesinin ardından İstanbul Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Alkin, ekonomi konusunda konuştu.

Gece, 28. Yıla özel çekilen fotoğrafla son buldu.

Kapadokya Lodge Otel’de gerçekleştirilen 28.Yıl Gala Yemeği Ekonomi Sohbeti ve Ödül Törenine; Vali İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Faruk Sarıaslan, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İstanbul Altınbaş Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Emre Alkin, İlçe ve belde belediye başkanları, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol, TKDK İl Koordinatörü Murat Asiltürk, Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik (SMMM) Oda Başkanı Şerafettin Arslan, Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, NESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ertaş, NESİAD Onursal Başkanı İlhan Kahraman, Kapadokya Teknopark Yetkilileri, kurum müdürleri, banka müdürleri, Dernek üyeleri ve İş İnsanları katıldı.