Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet töreni Kültür Sanat ve Gençlik Şenliği Programı kapsamında Üniversite Müzik Kulübü, Sosyal Medya Fenomenleri ile sanatçı Murat KEKİLLİ sahne aldı.

Üniversite Müzik Kulübünden Konser

Şenlik kapsamında sahne alan Hüseyin ÖZDEMİR, Melih AKBAL, İlkan AKTÜRK, Yiğit GÜNGÖR, Halil BÜYÜKKURT’tan oluşan Üniversitemiz Müzik Kulübü öğrencileri konser verdi.

Sosyal Medya Fenomenlerinin Gösteri ve Söyleşisi Büyük İlgi Gördü

Sosyal medyanın önde gelen isimlerinden Mustafa TAŞ, Ömer ŞENTÜRK ve Bülent MERT öğrencilerle buluştu. Geceye katılan öğrenciler ile söyleşide bulunan sosyal medya fenomenleri büyük ilgi gördü.

Ayrıca gecede sahne alan Mustafa TAŞ söylediği birbirinden güzel hareketli oyun havalarıyla geceye katılan öğrencileri coşturdu.

Murat KEKİLLİ Üniversite de Konser Verdi

Üniversitemiz Kültür Sanat ve Gençlik Şenliği programı kapsamında Anadolu Rock müziğin sevilen ismi Murat KEKİLLİ gecede sahne aldı.

Üniversitemizde öğrencilerle bir arada bulunmaktan oldukça mutlu olduğunu belirten KEKİLLİ, gecede ‘Çılgın’, ‘Unutamam Seni’, ‘Kara Gözlüm’, ‘Bu Akşam Ölürüm’, ‘Çöpçüler’ ve ‘Bugün Benimsin’ gibi parçaları seslendirdi.

Öğrencilerin ve katılımcıların da KEKİLLİ’nin söylediği parçalara eşlik ettiği gece, renkli görüntülere sahne oldu.