Nevşehirli Bürokrat ve İşadamları Derneği (NEVBİAD) Başkanı Kazım Tekin ve üyeleri İstanbul’da eğitim gören Nevşehir’li üniversite öğrencileri ile iftar yemeğinde buluştular. .

Nevşehirli Hemşehrimiz ,15 Temmuz Kahramanı İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Calışkan'ın ev sahipliğinde Baltalimanı Polis Evi'nde düzenlenen İftar proğramına Başakşehir Kaymakamı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin ve NEVBİAD üyelerinin yanı sıra, Nevşehirli değerli hemşehrilerimiz İstanbul Anadolu Adliyesi Başsavcısı İsmail Uçar, İstanbul İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gaffar Demir, Fenerbahçe Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük,  Dr. Ersan Şen, Dr. Doğan Birgül, Sami Çekirdekçi, Yaşar Köybaşı ,Turan Ugurlu, Hasan Gözderesi, İstanbul Adalet Komisyonu Başkanı Ayhan Ayan, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Baş Müfettişi Necmi Apaydın, Başsavcı Vekilleri ile İstanbul’un farklı üniversitelerinde eğitimlerini sürdüren ve burs verilen Nevşehir’li üniversite öğrencileri katıldılar. 

Birlik ve beraberlik mesajları verilen İftar programı, İstanbul İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Fenerbahçe Spor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ile NEVBİAD Başkanı Kazım TEKİN’in konuşması ile sona erdi.