NEVŞEHİR (İHA) – Nevşehir 1. Amatör Lig Play Off  Yarı Final mücadelesinde Çat Gençlikspor ile Suvermez Kalespor arasındaki maç sırasında kavga çıktı. Çıkan olayda Suvermezkalespor Kulüp Başkanı Vedat Gülbaş maçın ikinci yarısına takımı çıkartmadı.

Öte yandan Nevşehir’de Çat Gençlikspor ile Suvermez Kalespor arasındaki maç sırasında çıkan olayları görüntüleyen İHA muhabiri saldırıya uğradı.

Edinilen bilgiye göre, Nevşehir 1. Amatör Lig Play Off yarı final ikinci maçında Çat Gençlikspor ile Suvermez Kalespor karşılaştı.

Nevşehir 3. nolu çim futbol sahasında oynanan karşılaşmanın 44. dakikasında Suvermez Kalesporlu Necip Karaman’ın kırmızı kart görmesi sonrasında olaylar çıktı. İlk olarak sahaya girip hakeme tehditler savuran Suvermez Kalespor Kulüp Başkanı Vedat Gülbaş ile futbolcular daha sonra tribündeki taraftarlarla tartıştı. Hakaretler yağdırdığı taraftarlarla ilk yarının bitiminden sonra da tartışmaya devam eden Kulüp Başkanı Vedat Gülbaş, ardından bu anları kaydeden İHA muhabirini hedef aldı. Yakışıksız cümlelerle muhabirin işini yapmasını engelleyen Gülbaş, araya girenler tarafından uzaklaştırıldı.

İHA muhabiri ise kendisine saldıran Kulüp Başkanı Vedat Gülbaş ve saha içerisinde kim olduğu belli olmayan kişilerden, darp raporu alarak şikayetçi oldu.

Öte yandan Kulüp Başkanı Vedat Gülbaş maçın ikinci yarısına da takımı çıkartmadı.