Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, beraberindeki Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı ile birlikte Ankara’da Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Ulusal Ajans Başkanlığına ziyarette bulundu.

Heyet, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 2019 yılı Ocak ayında Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Ulusal Ajans Başkanlığına atanan Sayın İlker Astarcı’ya yeni görevinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başta Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitemiz olmak üzere İlimizin AB projelerini görüştü vebilgi alış verişinde bulundu.

Kendilerini ve beraberindeki Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı kabullerinden dolayı teşekkür eden Vali İlhami Aktaş, günün anısı olarak Ulusal Ajans BaşkanıSayın İlker Astarcı’ya Kapadokya yöresine ait el işlemeli Gagalı Hitit takdim etti.

Ulusal Ajans BaşkanıSayın İlker Astarcı ise Nevşehir heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.

Vali İlhami Aktaş’ın katıldığı ziyarette; Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı da eşlik etti.