Nevşehir Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Hasan Kılınçc, beraberinde geçen yıl “Vodafone Freezone" Liselerarası Müzik Yarışmasında ilimizi temsil eden Grup Günebakan Öğrencilerinden Sami Zağyapan, Barışcan Bayram, Öznur Azıtmaz, Betül Doğan FİB Haber.Com İnternet gazetemizi ziyaret etti.

Nevşehir Anadolu Lisesi Öğretmen ve öğrencilerinden oluşan 5 kişilik grup, FİB haber.Com gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı, Genel Koordünatör İbrahim Uysal ve çalışanlarına yanlarında getirdikleri hediyelerini takdim ederek gazeteciler gününü kutladı.


10 Ocak Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle gerçekleşen ziyarete, Nevşehir Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Hasan Kılınçcı ve öğrenciler katıldı.

Ziyarette konuşan Nevşehir Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Hasan Kılınçcı, FİB Haber'in 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

Kılınçcı,” Gazetecilik mesleğinin ve gazete çalışanlarının, vatandaşların doğru zamanda, doğru bilgiye ulaşması ve toplumsal farkındalığın artırılması yolunda çok önemli bir kurumsal görevi ifa ettiklerini söyledi. Kılınçcı, Ülkemizin güçlenmesine katkı sağlayan, toplumun aydınlanması konusunda önemli görevi yerine getiren, mesleğin getirdiği bilinç ve sorumlulukla hareket eden FİB Haber.com çalışanlarının 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Nevşehir Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Hasan Kılınçcı,
Biz Nevşehir Anadolu Lisesi olarak hedefimiz hem eğitimde başarı, hem de ilimiz Nevşehir'in yarınlarını yönetecek söz sahibi olacak eğitimli bireyler yetiştirilmesine katkı sağlayabilmek. Biz bunun için var gücümüzle hep birlikte çalışacağız. Bu güne kadar FİB Haber'in desteklerini her zaman gördük, bundan sonrada görmek istiyoruz” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordünatör İbrahim Uysal'da, tüm Eğitim kurumlarına olduğu gibi Nevşehir'imizin önemli eğitim kurumu olma özelliğini taşıyan, bir çok değerli şahsiyetleri mezun etmiş Nevşehir Anadolu Lisesi'nin de her daim yanındayız. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonrada Nevşehir Anadolu Lisesinde yapılan faaliyetler ve sosyal etkinlikleri duyurulmasında bunları kamuoyuyla paylaşılmasında bizler yerel basın olarak aracılık yapmaya her zaman hazırız" dedi.

www.fibhaber.com İnternet haber gazetesi olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayan Nevşehir Anadolu Lisesi Müzik öğretmeni Hasan Kılınçcı ve öğrencilerine teşekkür ederiz.