Askıda Tablet kampanyası projesiyle ihtiyaç sahibi öğrencilerin tablet sahibi olmaları amaçlanıyor.

Nevşehir'de yaşayan, bu şehrin ekmeğini yiyip suyunu içen tüm hemşehrilerimizi bu kampanyaya sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın başlattığı askıda 'tablet bağışı' kampanyasına FİB Haber Merkezi olarak bizde tam destek veriyoruz. Şimdi Vicdanın şehri Nevşehir askıda tablet kampanyası için bağışta yarışıyor!

Siz bağışlayın biz yayınlayalım...

Nevşehir Belediyesi'nin, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla 2020-2021 eğitim öğretim yılında uzaktan eğitim görecek ihtiyaç sahibi öğrenciler için başlattığı "Askıda Tablet " kampanyasına Nevşehirli değerli kurum, kuruluş ve iş insanlarımızın destek vermesi bekleniyor.

Vicdanın şehri Nevşehir'de, yarınımız geleceğimiz çocuklarımızın koronavirüs pandemi sürecinde eğitimlerini evlerinden uzak eğitimle EBA TV'den görmesi için ihtiyaç sahibi ve evlerinde bilgisayarı tableti olmayanlar için başlatılan kampanya için DEV KAMPANYA da ''Biz Bize Yeteriz Nevşehir'' 

O zaman haydi Nevşehir'im pamuk eller cebe... 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın öncülüğünde başlatılan bu anlamlı ve bir o kadar güzel kampanyaya katılarak bağışta bulunmak isteyenler 0 384 213 49 36 numaralı hattan Nevşehir Belediyesi ile iletişime geçebilirler.

“1 Tablet 1 Gelecek” kampanyası

Eğitim engeli olan hiçbir çocuğumuz kalmasın... Eller havada kalmasın... Öyleyse, haydi ‘pamuk eller cebe’

Dev Kampanya Başladı...

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın başlattığı ve FİB Haber olarak tam destek verdiğimiz kampanya için, Haber Merkezimizi arayarak NEVŞEHİR'İMİZ için, Yavrularımız, Geleceğimiz, Ülkemiz için "Bizde Varız" diyerek Başkan Arı'nın çağrısına kulak veren değerli İş İnsanlarımız;

*İbrahim Salaş,

*Mehmet Ali Öbekli,

*Musa Ertaş,

*Ultaş Dirlik, 

Listeye isimler teker teker geliyor...

ÇOCUKLAR UZAKTAN EĞİTİME UZAK KALMASIN DİYE...

Sen ben yok "BİZ" varız...

Allah razı olsun...

Biz bize yeteriz NEVŞEHİR....

İhtiyacı olan Nevşehirli  öğrencilerimize bilgisayar temin etmek için başlatılan kampanyamız büyüyerek sürüyor.

Siz de destek olmak isterseniz; 0 384 213 49 36 numaralı hattan Nevşehir Belediyesi ile iletişime geçebilirsiniz.