Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) yönetim kurulu üyesi Radyo Mega´nın sahibi Mustafa Sertbakan akşam saatlerinde vefat etti. 
Sertbakan'ın cenaze namazı bugün öğle namazının ardından Kurşunlu Camiinde kılınacak.

Allah Rahmet Eylesin.

FİB Haber.com ailesi olarak; Hayatını kaybeden değerli meslektaşımız değerli büyüğümüz Mustafa Sertbakan' Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

إِذَا أَصَابَتْهُم مُّصِيبَةٌ قَالُواْ إِنَّا لِلّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعونَ

"Onlar; başlarına bir musibet gelince, 'Biz şüphesiz (her şeyimizle) Allah’a aidiz ve şüphesiz O’na döneceğiz' derler." (Bakara 156)


Mustafa SERTBAKAN Kimdir?

47 yaşında, 10 Temmuz 1969 yılında Nevşehir’de doğdu, ilk, orta ve lise tahsilini Nevşehir’de tamamladıktan sonra, Ankara Üniversitesi Çankırı Meslek Yüksek Okulu İşletme Bölümünü kazandı. 1983 yılında Can Kardeş çocuk dergisinde 14 yaşında gazeteciliğe başladı. Sırasıyla Yeni Nesil, Tasvir, Yeni Asya, Gölge Adam, Güneş ve Hürriyet gazetelerinin Nevşehir muhabirliğini yaptı. 1992 yılında 50 Nevşehir Haber Gazetesini yayın hayatına kazandırarak Genel Yayın Yönetmenliği görevini yaptı. 10 Mart 1994 yılında Nevşehir Mega Fm Radyosunu kurdu. Halen aynı radyonun Genel Yayın Yönetmenliğini devam ettiriyor. 10 Nisan 2011 tarihinde de Nevşehir Gazete internet sitesini kurdu ve halen bu sitenin de Genel Yayın Yönetmenliğini sürdürüyor. Evli, üç çocuk ve üç torun sahibi olan Mustafa Sertbakan, Fransızca biliyor.