Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından E Tipi Kapalı Ceza İnfaz kurumunda düzenlenen iftar yemeği ve belge takdim töreni yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Programa Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Serkan Akman, Nevşehir Cezaevi Savcısı Engin Demirci, Nevşehir Adliyesinde görev yapan sayın Hakim ve Savcılar, Kurum çalışanları ve iyi halli hükümlü/tutuklu katılımı ile gerçekleştirildi.

İftar proğramının ardından Nevşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serkan Akman' ın birinci sınıfa ayrılmasından dolayı Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin tarafından belge takdimi ve pasta kesimi yapıldı.

Nevşehir Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Kurumu gezerek, Kurum çalışanlarının Ramazan Ayını tebrik ederek, Ceza İnfaz Kurumunda görev yapan personelin zor şartlarda fedakarlık göstererek çalıştıklarını belirterek, her zaman görevini layıkı ile yapan personelin zor zamanında yanında olacaklarını belirtti. Şahin, ayrıca İftar yemeğini düzenlenmesinde emeği geçen, kurum çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür etti.