Nevşehirli Afrin Gazisi Uzman Çavuş Zeki Didinmez, Esentepe mahallesinde 120 çocuğun yetiştirdiği çiçeklerle bilinen Taşlıbel Çiçekli Camiini ziyaret etti.

Afrin Gazisi Zeki Didinmez'e, babası Abdullah Didinmez, FİB Haber Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal'ında eşlik ettiği ziyarette açıklamada bulunan Cami imamı Ahmet Aydemir, camide bulunan 350 çiçeğin mahalledeki çocuklar tarafından yetiştirildiğini, saksılara çocukların adının yazıldığını ifade ederek, çocukların kimisinin bir, kimisinin iki veya daha fazla çiçekle ilgilendiğini, camiye gelip hem namazlarını kılıp hem de çiçekleri suladıklarını söyledi. Aydemir, çiçeklere bakmak için gelen çocuklarla Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler dersi yaptıklarını belirtti.

Afrin Gazisi Zeki Didinmez'de, cami imamı Aydemir’i tebrik ederek, adeta botanik bahçesine dönen camimiz çocuklarımızla ve çiçeklerle çok daha anlamlı bir hale dönüşmüş. Gerçekten çok etkilendim. İrem bahçesine dönüşen camimizin çocuklarla çiçek açtığını söyleyerek bu güzel uygulamanın mimarı değerli Ahmet hocamıza teşekkür ediyorum dedi. 

Camideki çiçeklerden birine de Afrin Gazimiz Zeki Didinmez'in adı yazıldı. Gazi Didinmez, adı yazılan çiçeği, ilgilenmesi için Cami imamı Aydemir’e emanet etti.

İşte Nevşehir Çiçekli Camii'nde artık onunda bir çiçeği var ...