Nevşehir'de Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkması kısıtlanan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan yaşlılarımıza,  Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları kapsamında, Nevşehir Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca  temizlik malzemesi ve gıda paketlerinden oluşan yardım kolileri dağıtıldı.

Evde yalnız yaşayan ve bakacak kimsesi bulunmayan 65 yaş ve üstü ile kronik rahatsızlığı bulunan 70 yaşlımızın evlerine gidilerek, Vefa Sosyal Destek Grubu çalışmaları kapsamında Nevşehir Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından temizlik malzemesi ve gıda paketlerinden oluşan kolilerin dağıtımı gerçekleştirildi. İlerleyen günlerde de bu yaşlılarımızın tüm ihtiyaçları karşılanacak olup,  yardımlarımız hız kesmeden devam edecektir.

Yardımlardan faydalanan yaşlılarımızda yapılan bu yardımlardan çok memnun kaldıklarını belirterek,  her zaman olduğu gibi böyle zor bir zamanda da devletimizin yanlarında olmasından ve  yardımlarından  dolayı teşekkürlerini ilettiler.