​Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi’nde dün akşam evlerinin hemen karşısındaki amca evinden çıkan ve evine gitmeyen 12 yaşındaki S.D den haber alamayan yakınları, bulunması için yetkililerden yardım istemişti.

Nevşehir Kıratlıoğlu Mahallesi’nde oturan Doğan ailesinin evi dün akşam saatlerinden itibaren kabusa dönmüştü.

İlk kez www.fibhaber.com da duyurduğumuz kayıp olayında mutlu son yaşandı. Dün akşam saatlerinde amcasının evinden ayrılarak, eve gidiyorum diye ayrılan ve bir daha haber alınamayan 12 Yaşındaki S.D Nevşehir Emniyetinin yaptığı çalışmalar neticesinde Nevşehir'de bulundu.

12 yaşındaki S.D, 26 Ağustos 2016 tarihinde  para çekmek için evden ayrılmasının ardından, bir daha haber alınamamış ve ailesinin müracaatı üzerine arama çalışmaları başlatılmıştı. Yapılan çalışmalar neticesinde S.D'nin komşusunda arkadaşının evine gittiği tespit edildi. Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesinin  yaptığı çalışmalar neticesinde küçük kız bulunarak, ailesine teslim edildi.

Küçük Kızın ailesi yaptığı açıklamasında " Rabbime çok şükür kızımıza kavuştuk. Buradan başta Nevşehir Emniyet Müdürü Çocuk Şubedeki tüm Polislerimize ve FİB Haber'e sonsuz teşekkürlerimizi gönderiyorum "dedi.