Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla müşteri yoğunluğu yaşayan esnafların başında gelen berber ve kuaförler, ihtiyaca cevap verebilmek için gece geç saatlere kadar mesai yapmaya başladı.

Nevşehir'de yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle berberlerde bayram tıraşı telaşı yaşanıyor.
Bayram tıraşına gelen müşterilerin oluşturduğu yoğunluk nedeniyle Nevşehirdeki berberler gece geç saatlere kadar hizmet vermeye devam ediyor.
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla yaşanan yoğunluktan dolayı memnun olduklarını söyleyen berberler, vatandaşların ihtiyacını karşılayabilmek adına gece geç saatlere kadar mesai yapıtıklarını belirttiler. 


Nevşehir'de vatandaşlar bayram tıraşı olmak için berberlere akın etti. Kurban Bayramı öncesi birçok meslekte olduğu gibi berberler ve kuaförlerde de bayram yoğunluğu başladı. Berber ve kuaförler müşterilerine hizmet verebilmek için gece geç saatlere kadar çalışıyor.

Nevşehir'de faaliyet gösteren Şehzadeler Kuaför Salonu İşletmecisi Adem Şahin, yoğunluktan memnun olduğunu dile getirerek, “Her bayram öncesi yoğunluk oluyor. Bizler de müşterilerimize hizmet verebilmek için gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Bazı müşterilerimiz bayram tıraşlarını Arefe gününe bırakıyor, bizde 5 kişilik personelimizle müşterilerimize sabaha kadar hizmet vereceğiz” dedi.