Nevşehirli duyarlı bir vatandaşımız, "Milli Dayanışma Kampanyasına" bakın nasıl destek verdi. 

Cumhurbaşkanımızın başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyasına" kendisininde katıldığını sosyal medya hesabından paylaşan Mehmet Akşit isimli duyarlı bir vatandaşımız şu açıklamalarda bulundu; "Ben Uçhisar kasabasında esnafım. İsmim Mehmet Akşit ekstradan da süt çiftliğim var. Bu zor dönemde ne yapabilirim diye düşünürken bende Corona virüsü nedeniyle işlerinden ayrılan ücretsiz izine ayrılmak zorunda kalan vatandaslarımızın bebekleri, çocukları ve yaşlıların SÜT ihtiyaçlarını kendi çiftliğimden ÜCRETSİZ temin ederek bu sürece kendi çapımda katkıda bulunmak istedim. Belki birilerine ilham olur örnek olur diye düşündüm" dedi.

Bebek, çocuk ve yaşlıların süt ihtiyaçlarını ücretsiz sağlayacağını söyleyen Mehmet Akşit açıklamasında; "Ben inekleri mi 5 yıl ödemeli devletten aldım. Şimdi verme sırasının bende olduğunu düşündüm. Her vatandaşın kendince gücü yettikçe elini taşın altına sokmasının tam zamanı olduğuna inanıyorum. Özel sektör de çalışan durumu olmayan işini kaybetmiş bebeği olan çocuğu olan yaşlısı olan vatandaşlarımıza bir nebze faydamız dokunsun istedik. Unutmayalım birlikten güç kuvvet doğar eksilmez aksine çoğalır. Ülkemizin bu zor zamanlarında kimseye muhtaç olmaması için Biz bize yeteriz Türkiyem" dedi.

"Haydi TÜRKİYEM BİZ BİZE YETERİZ" diyerek Cumhurbaşkanımızın başlattığı "Milli Dayanışma Kampanyasına" herkezin destek vermesini istedi.

İRTİBAT: 0 545 716 10 92
MEHMET AKŞİT