Nevşehir Belediyesi Ramazan Etkinliklerinin 7. gününde ünlü sanatçı Kürşat sahne alacak. Gecede Nevşehirli sanatçı Kürşat İLE Orhan Çakmak, ilahi ve kahramanlık türküleri seslendirecek. Konser öncesinde ise çocuklar için çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan etkinliklerin ilk bölümüm akşam saat 18.30’da başlayacak. İftar saatine kadar sürecek olan bu bölümde çocuklar için Meddah gösterisinin yanı sıra çeşitli yarışmalar düzenlenecek.

Nevşehir Belediyesi’nin hayırseverlerin katkısı ile kurduğu iftar sofrasındaki yemeğin ardından ise ünlü sanatçı Kürşat ve Orhan Çakmak sahne alacak. Sevilen sanatçılar konserde ilahi ve kahramanlık türkülerini Nevşehirliler için seslendirecek.

  Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, birlik, kardeşlik, dayanışma, yardımlaşma duygularının doruğa ulaştığı mübarek Ramazan Ayı'nı coşku ile yaşamak, Ramazan geleneklerimizi canlandırmak, Ramazan'ın manevi iklimine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilecek Ramazan Etkinliklerine tüm vatandaşları davet etti.

ÜCRETSİZ SERVİS KALDIRILACAK

Nevşehir Belediyesi tarafından, Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve iftar sofrasına katılmak isteyen vatandaşlar için 2000 Evler Mahallesi ve M. Akif Ersoy Mahallelerinden ücretsiz servis kaldırılacak.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen Ramazan Etkinlikleri ve İftar Sofrasına katılmak isteyen vatandaşlardan 2000 Evler Mahallesi -Üniversite bölgesinde oturanlar için 18.30-19.15 saatleri arasında Tarım İl Müdürlüğü önünden, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi TOKİ bölgesinde oturan vatandaşlar için ise 1. Etap İş Merkezi önünden 18.30-19.15 saatleri arasında ücretsiz servis kaldırılacak.