Nevşehirli duyarlı bir esnafımız Nevşehir DİPA AVM'de reyonların arasında bulduğu çeyrek altının sahibini arıyor.

Nevşehir merkez Yeni mahalle Damat İbrahim Paşa Bulvarı. No:23'te ki DİPA AVM merkez adresinde alış veriş yaparken bir müşterisinin yere düşürdüğü çeyrek altını bulan duyarlı esnafımız Fatih Erdoğan www.fibhaber.com internet gazetemizle iletişime geçerek altının sahibinin kendisine ulaşmasını istedi.

Bulduğu çeyrek altının sahibine ulaşmak için www.fibhaber.com FİB Haber Merkezi Whatsapp ihbar hattından yardım isteyen DİPA AVM işletmecilerinden Fatih Erdoğan; " Merkez DİPA AVM'miz içerisinde çeyrek altın bulduk. Market içerisinde ki güvenlik kamerasını incelediğimizde Kendisini tanıyamadığım bir müşterimiz bugün (13.02.2020) saat: 17.42'de alış veriş yaptığı reyonlar arasında çeyrek altını düşürdüğünü gördük. Görselleri ile birlikte FİB Haber'e gönderiyorum. Altını düşüren vatandaşımız bize ulaşabilirler" dedi.

İşte DİPA AVM'de bir vatandaşımızın alışveriş yaparken altınını düşürdüğü anlara ait o görüntüleri izlemek için TIKLAYINIZ!

Örnek bir davranışa imza ataran Nevşehirli duyarlı hemşehrimiz DİPA AVM işletmecisi Fatih Erdoğan'a bu örnek davranışı için şimdiden teşekkür ederiz.