Karadeniz'de yaşanan palamut bolluğu Nevşehir'de Ekonomik Balıkçılık tezgahlarına yansıdı.

Palamut fiyatlarının düşmesiyle Nevşehir'de vatandaşlar Ekonomik Balıkçılık tezgahlarına akın etti.

Efsane Nevşehir de geri döndü... 

Nevşehir Ekonomik Balıkçılıkta Taze Palamut Tanesi 10 TL.

Bir hafta önce 30- 40 TL' den satılan Karadeniz Hamsisi bugün için Ekonomik Balıkçılıkta Kilosu 15 TL.

Balıkçılar, '' Bu paraya bir daha bu balık düşmez'' diyor. Durumu fırsat bilen Nevşehirliler, Ekonomik Balıkçılığa akın ederek palamudu kasa kasa aldı.

Korona günlerinde Sağlık için lezzet için şimdi Palamut zamanı ....

Ekonomik Balıkçılık Tic. Ltd. Şti. sahibi olan Uğur ÇEVİKLER, "Halkımız balığa hasret kalmıştı. Bu yıl palamut bol ve vatandaş palamut balığına doyacak. Palamut balığıda omega-3 yağ asitleri açısından zengin. Biliyoruz ki omega-3 beyin ve kalp sağlığımız için çok gerekli, beyin derken felçten, depresyona kadar bir çok hastalığa iyi geliyor. Palamut balığının tadı kadar pişirmeside zevkli olup, Fırında ,mangalda  vede Mısır unu ile tavada yapabilirsiniz. Vatandaşlar hem çok özlemişlerdi hemde sağlık ve ucuz olmasından dolayı palamut balığına yöneldi." dedi.
Balık seven tüm vatandaşlarımıza afiyet olsun.

Sağlık açısından Balık etinin faydalarını bilenler Nevşehir Ekonomik Balıkçılığa koşuyor…

Koronavirüse karşı insan vücudunun bağışıklığını arttıran balık için Nevşehir'de vatandaşların büyük rağbet göstermesi bekleniyor.

Evde Sağlık Sofrada bol bol balık: 'Ekonomik balıkçılık'ta...'

Nevşehir'de bugün balık yemeye ne dersiniz ?

Yeni tip korona virüse (covid -19) karşı Tarım ve Orman Bakanlığı öncülüğünde başlatılan balık tüketim kampanyası Nevşehir Merkez ve Avanos'da şubesi olan Ekonomik Balıkçılık Tic. Ltd. Şti. tarafından Palamut ile devam ediyor. 

Kapadokya bölgesinin en eski balıkçısı olan Ekonomik Balıkçılık Tic. Ltd. Şti. sahibi olan Uğur ÇEVİKLER ile yaptığımız görüşmede; Nevşehir halkın en taze ve en hesaplı balığı tüketmesi adına taze taze getirdiğimiz balık çeşitlerimiz Nevşehir Merkez ve Avanos şubelerinde halkımızın hizmetine sunduklarını, senenin oniki ayı boyunca mevsimine göre tezgahlarında taze balık bulundurduklarını beyan etti.

İletişim
Adres: Kayseri Caddesi Türbe yanı / NEVŞEHİR

Web: Ekonomikbalikcilik.com. 

Uğur ÇEVİKLER 0 532 276 20 08 

Nevşehir'de bugün günlerden palamut ! Tanesi 10 lira! Vatandaş akın ediyor...