Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği ve Avrupa Eğitim Sağlık ve Kültür Federasyonu il başkanlığı engellileri sosyal mesafeli piknikte buluşturdu.

Pandemi sürecinde yaz boyu kısıtlanan dernek etkinliklerinden uzak kalan engelliler yazdan kalma güzel bir günde sosyal mesafeye uygun bir şekilde biraraya geldiler ve kaynaştılar.

Nevşehir Engelliler ve Yaşlılar Derneği engelliler için yapmış olduğu organizasyonda açık havada özel insanları biraraya getirerek güzel bir gün geçirmelerine vesile oldu.

Özel insanlarımız önce yemek yiyip sohbet eşliğinde çay içtiler ve akabinde lunaparkta gönüllerince eğlendiler.
Dernek başkanı Mehmet Karadaş yaptığı açıklamada ; bizler STK olarak engelli ve yaşlılarımızla yaz boyu havaların çok güzel olmasına rağmen bu pandemi sürecinde biraraya gelemedik. Yaptığımız yardımlarda sürekli olarak sosyal mesafeye uygun davranıp kalabalığa izin vermedik ve tüm insanların olduğu gibi bizim özel insanlarımızında morale ve nadirde olsa güzel bir gün geçirmeye ihtiyaçları olduğunu her zaman düşündük ve böyle bir organizasyon planladık.

Başkan Karadaş şöyle devam etti ; devletimizin bizlerin sağlığını düşünerek bu pandemiden dolayı kısıtlamalarına uygun olarak açık havada ve sosyal mesafemizi koruyarak biraraya gelmemiz tüm katılımcı özel dostlarımızı memnun etmiş ve tekrarı için sabırsızlanmışlardır.

Dernek ve Federasyon olarak inşaAllah kanunlar çerçevesinde sosyal mesafeye uygun bir şekilde tekrar biraraya geleceğiz ve özel insanlarımızın dualarına nail olmaya çalışacağız ve Dernek olarak Nevşehir'de bize katılım sağlamak isteyen tüm milletimize kapımız açıktır. Engelli veya yaşlı olmanıza gerek yok, sağlıklı insanlarımızda buyursun gelsin ve özel insanlarımız ile sohbet etsin kaynaşsın.