Nevşehir'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS)'nin ikinci oturumuna geç kalan bir öğrenciyi, sınava gireceği okula kadar polis ekipleri götürdü.

Sınava 10 dakika kala kimliğini evde unuttuğunu fark eden öğrenci, polis ekipleri tarafından evden kimliğini alınarak, sınava girmesine yardımcı olundu...

Nevşehir'de Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS)'nin ikinci oturumuna geç kalan bir öğrenciyi evinden alan polis ekipleri sınava gireceği  Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesine götürdü. Sınavın başlamasına sadece dakikalar kala yetişen öğrenci polis ekiplerine teşekkür ederken sınav salonuna kadar koşarak gitti.

Şehrin huzur güven ve asayişinin teminine verdiği desteklerin yanı sıra, gençlerin geleceklerini belirleyecek olan en önemli sınavlardan bir tanesinin gerçekleştirildiği günde de öğrencileri yalnız bırakmayan Nevşehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli polis ekipleri sınava giren adayların sorunsuz ve sağlıklı bir sınav süreci geçirmesi için seferber oldu. Polis ekiplerinin bu davranışı öğrenciler ve veliler tarafından büyük takdir topladı.